Велигденски Празници

Понуди за велигденските празници

Прегледајте понуди

Лето 2015

Незаборавно Лето 2015

Прегледајте понуди

Први Мај

Првомајски Празници.

Прегледајте понуди

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел SUNNY HILL 2*

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел SUNNY HILL 2*

Хотелот Sunny Hill 2* се наоѓа на 1 км. од центарот на градот , на околу 800 м. од плажата Ladies Beach и на 400 м. од популарната улица со кафе барови “Bar Street ”. Исто така на 5 мин. пешачење од познатиот Jade Beach Club. Хотелот располага со вкупно 25 соби .

Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Базен; Базен за деца; Бар на базенот; Ресторан – со поглед на градот; Снек бар; Wi – Fi интернет.

Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Сеф; Телефон; ТВ; Балкон; Wi – Fi интернет.Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .
Дете од 0‐5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6‐11,99 г. 20 % попуст

НАПОМЕНА:
‐ Климата е вклучена во цената
‐ Поаѓање за Кушадаси еден ден пред терминот даден во табелата во 10ч

Комплетна понуда во PDF формат може да прегледате ОВДЕ.

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел SANTUR 3*

 ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел SANTUR 3*

 http://www.hotelsantur.com.tr/

Хотелот SANTUR 3* се наоѓа на 50м. одалеченост од центарот на Кушадаси и на околу 500 м.од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 62 соби. Во склоп на хотелот има Турска бања и фитнес центар.

Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Лоби бар; Базен; Сеф на рецепција; Ресторан; Снек бар; Wi – Fi интернет.

Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Фен; Телефон; ТВ; Мини бар; Балкон.Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и вечера (полупансион) и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .
Дете од 0‐5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6‐11,99 г. 20 % попуст.

НАПОМЕНА:
‐ Климата е вклучена во цената
‐ Поаѓање за Кушадаси еден ден пред терминот даден во табелата во 10ч

Комплетна понуда во PDF формат може да прегледате ОВДЕ.

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел OZKA 3*

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел OZKA 3*

http://www.hotelozka.com/

Хотелот Оzка 3* е лоциран на околу 500 м. од центарот на градот и на околу 300 м. од
градската плажа. Хотелот располага совкупно 62 соби.

Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Базен; Базен за деца; Ресторан, Лоби бар; Сеф на рецепција, лифт; Wi – Fi интернет.

Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Телефон , Фен; ТВ, Wi – Fi; Балкон; Wi – Fi интернет. 


Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .
Дете од 0‐5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6‐11,99 г. 20 % попуст.

НАПОМЕНА:
‐ Климата е вклучена во цената
‐ Поаѓање за Кушадаси еден ден пред терминот даден во табелата во 10ч.

Комплетна понуда во PDF формат може да погледнете ОВДЕ.

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел GOLDEN GATE

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел GOLDEN GATE


Хотелот Golden Gate се наоѓа на околу 300м. одалеченост од Ladies Beach и околу 2 км. од
центарот на Кушадаси.Хотелот располага со вкупно 80 соби.

Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Лоби; Базен; Сеф на рецепција; Ресторан; Бар;   Wi – Fi интернет.

Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Фен; ТВ; Кујна; Мини бар; БалконВо цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и вечера (полупансион) и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .

Дете од 0‐5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6‐11,99 г. 20 % попуст.

НАПОМЕНА:
‐ Климата е вклучена во цената
‐ Поаѓање за Кушадаси еден ден пред терминот даден во табелата во 10ч

Комплетна понуда во PDF може да погледнете ОВДЕ.

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел BLUE SEA 2*

 ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел BLUE SEA 4*

http://www.kusadasihotelbluesea.com/

Хотелот Blue Sea 4* е лоциран на 2 мин. пешачање од плажата Ladies Beach и на 3 км.
одалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 50 соби.

Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Лоби бар; Базен; Ресторан; Паркинг; Сеф; Градина; Wi‐Fi интернет.

Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Мини бар; Фен; Телефон; ТВ; Балкон; Wi‐Fi интернет.


Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и вечера (полупансион) и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .
Дете од 0‐5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6‐11,99 г. 20 % попуст.

НАПОМЕНА:
‐ Климата е вклучена во цената
‐ Поаѓање за Кушадаси еден ден пред терминот даден во табелата во 10ч

Комплетна понуда во PDF формат може да погледнете ОВДЕ.

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел AYDA 2*

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел AYDA 2*


Хотелот Ayda 2* се наоѓа на околу 1 км. од центарот на градот , околу 800 м. од плажата Ladies Beach. Хотелот располага со вкупно 28 соби .

Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција; Базен, Wi – Fi интернет; Бар на базенот, Ресторан, Снек бар.

Собите располагаат со: Клима; Сопствена бања; Фен; Tелефон; ТВ; Балкон.Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и превоз со високотуристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .
Дете од 0‐5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст.Дете од 6‐11,99 г. 20 % попуст.

НАПОМЕНА:
‐ Климата е вклучена во цената од 01.07.2015 до 31.08.2015
‐ Поаѓање за Кушадаси еден ден пред терминот даден во табелата во 10ч

Комплетна понуда во PDF формат може да погледнете ОВДЕ.

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел ABEM 2*

ТУРЦИЈА‐КУШАДАСИ хотел ABEM 2*

Хотелот Abem 2* e лоциран на околу 700 м. од градска плажа и e во непосредна близина од центарот на градот. Хотелот располага со вкупно 41 соби .

Карактеристики на хотелот: 24 ч. Рецепција, Базен, Wi–Fi, интернет, Бар на базенот, Ресторан, Бар.
Собите располагаат со : Клима, Сопствена бања,  фен, мини бар, Телефон, ТВ, Wi – Fi, Балкон.


Во цената се вклучени 10 ноќевања со појадок и превоз со високо туристички автобус на релација Скопје – Кушадаси – Скопје .
Дете од 0‐5,99 г. (плаќа само превоз – 60 ЕУР ) , второ дете 20% попуст. Дете од 6‐11,99 г. 20 % попуст.

НАПОМЕНА:
‐ Климата е вклучена во цената од 01.07.2015 до 31.08.2015
‐ Поаѓање за Кушадаси еден ден пред терминот даден во табелата во 10ч

Комплетна понуда во PDF формат може да погледнете ОВДЕ.

Alexander The Great 4* Касандра \ Халкидики

Alexander The Great 4*  Касандра \ Халкидики

Поминете ги летните одмори со понудите од Нова Травел. Голем број на достапни хотели за незаборавни денови оваа лето. ... 


Margarita Sea Side 4* Касандра \ Халкидики

Margarita Sea Side 4*  Касандра \ Халкидики

Поминете ги летните одмори со понудите од Нова Травел. Голем број на достапни хотели за незаборавни денови оваа лето. ... 


Ostria Sea Side 4* Касандра \ Халкидики

Ostria Sea Side 4*  Касандра \ Халкидики

Поминете ги летните одмори со понудите од Нова Травел. Голем број на достапни хотели за незаборавни денови оваа лето. ...